Rohda Raalte heeft selectie rond met komst nieuwe gezichten

Met de komst van Shaquile Woudstra, Ivan Gluhovic en Joost Kieftenbeld heeft Rohda Raalte de selectie voor het komende seizoen rond.

Woudstra is een 23-jarige speler die eerder in de Rohda-jeugd speelde. De verdediger maakte daarna zijn opwachting in Jong FC Twente en maakte bij PEC Zwolle zelfs minuten in de eredivisie.

Ivan Gluhovic (25) woont in Zwolle en trainde al even mee bij Rohda Raalte. De uit Servië afkomstige middenvelder speelde onder meer wedstrijden voor Donji Srem in Servische Eerste Divisie.

Joost Kieftenbeld is door Rohda Raalte en GA Eagles opgeleid. De 19-jarige verdediger maakte eerder al eens zijn debuut in een competitiewedstrijd van Rohda Raalte en wordt nu definitief bij de selectie gevoegd.

Naast de toevoeging van spelers heeft men ook de technische staf weten rond te maken. Nieuwe hoofdtrainer Laurens Knippenborg kan rekenen op de toevoeging van de jeugdige assistent-trainers Luuk Bruijl en Lars te Wierike. Bruijl trainde eerder in de Achterhoek jeugdelftallen van SC Varsseveld en AZSV. Hij traint momenteel ook de jeugd van De Graafschap. Te Wierike is momenteel al jeugdtrainer binnen Rohda Raalte.