Rohda Raalte weet opnieuw niet te winnen

Rohda Raalte speelde vanmiddag in eigen huis met 1-1 gelijk tegen Germania. Na vier duels zonder winst, moest men met lede ogen aanzien hoe de concurrentie vandaag opnieuw verder uit kon lopen in de top van de Hoofdklasse C.

Bij rust was het vanmiddag op Sportpark Tijenraan 1-1. Aan het einde van de eerste helft scoorde beide ploegen eenmaal. Na een aftastend begin duurde het lang voor de echte kansen kwamen. Vijf minuten voor de thee was eerst Rohda-spits Sahbaz dichtbij de openingstreffer (net over), maar viel deze aan de andere kant. Wesley Deenen schoot de bal in de lange hoek achter doelman Tepperik (0-1). Nog net voor rust wist de ploeg van trainer Martin Drent zich echter al te herstellen. Sahbaz was ditmaal niet de afmaker, maar de aangever. Het doelpunt kwam op naam van middenvelder Dirk Jan Klijn Velderman (1-1).

Ondanks kansen voor Harmens, Sahbaz en Hettinga werd er de tweede helft niet gescoord. Althans, Germania scoorde wel, maar deze werd vanwege buitenspel afgekeurd.

Door overwinningen van koploper Sneek WZ en nummer twee MSC wordt het ‘gat’ met de Raaltenaren respectievelijk vier en drie punten. Volgende week zondag speelt Rohda Raalte uit tegen Quick’20 in Oldenzaal.

Foto’s: Annet van Raalten