ROHDA Raalte G-voetbal op zoek naar nieuwe leden

Voetballen bij ROHDA Raalte is voor iedereen mogelijk! Plezier en spelvreugde komt voor alle betrokkenen op de eerste plaats. Of je nu al jaren tegen een bal hebt getrapt of nog nooit hebt gevoetbald. Dat maakt helemaal niets uit, want iedereen telt mee. Niet voor niets wordt vaak gezegd: de ‘G’ staat voor Gezelligheid. G-voetbal leidt veelal tot persoonlijke ontwikkeling van de G-voetballer op het gebied van bijvoorbeeld conditie, sociale vaardigheden, motoriek en mentale weerbaarheid.

Heb je te maken met een verstandelijke of een fysiek achterstand in je ontwikkeling, of is er een andere reden waarom je niet mee kunt doen met het reguliere voetbal, maar je wilt toch graag een balletje trappen? Kom dan een kijkje nemen bij het G-voetbal van Rohda Raalte!

Op 22 april wordt er van 10.00 uur tot 12.00 uur wordt er voor de huidige groep een training/clinic gegeven. Kom gerust even kijken en misschien kan je zelfs wel even meedoen. Tot aan het einde van het seizoen biedt Rohda Raalte je de mogelijkheid om kosteloos te komen trainen om je kennisn te laten maken met het G-voetbal.

Onder leiding van een enthousiaste groep trainers/begeleiders wordt er op zaterdag ochtend tussen 10.00 en 11.00 een training verzorgd waarbij jullie kunnen aansluiten om te komen voetballen. Lijkt dit je wat en ben je geïnteresseerd? Meld je dan nu aan bij de coördinator. Dit kan via gvoetbal@rohdaraalte.nl of via 06-30752985.