De 10 talenten van Rohda Raalte F14 hebben dit weekend twee prijzen in de wacht gesleept. Afgelopen zaterdag werd het kampioenschap gevierd en maandag werd dit nog eens dunnetjes overgedaan door de beker voor de 1e plaats op het Pinkster- jeugdvoetbaltoernooi in Heeten voor zich op te eisen.

In de voorjaarscompetitie ging Rohda F14 wel erg voortvarend te werk. Met nog 1 wedstrijd te gaan zijn zij voor de concurrentie niet meer te achterhalen.  De 11 gespeelde wedstrijden leverde hen zelfs 33 punten op, tot dusver zonder puntverlies dus.  Het doelsaldo liegt er niet om; met 121 doelpunten voor en slechts 6 tegen mogen ze zich de terechte kampioen noemen.  

Op  de wedstrijd van afgelopen zaterdag  kwam  zeer veel publiek met toeters, vlaggen en spandoeken af die dan ook getrakteerd werden op weer een overwinning.  Vervolgens werden de spelers onder luid applaus en muziek in de kantine  flink onthaald. Natuurlijk mocht een rit op de huifkar door het centrum van Raalte niet ontbreken welke eindigde bij de Flierefluiter waar het feest door spelers, leiding en ouders werd voortgezet.