Rohda Raalte dendert door in thuisduel tegen NEC

Drie gespeeld, negen punten. In Raalte schijnt op dit moment de zon! De ploeg van trainer Martin Drent won vanmiddag in een thuisduel redelijk eenvoudig van NEC amateurs (4-1) en blijft daarmee koploper in de Hoofdklasse C.

‘We zijn de hele wedstrijd de bovenliggende partij geweest. Alleen was het in balbezit en in de afronding niet altijd zorgvuldig, anders hadden we nog dikker kunnen winnen’, liet middenvelder Jesper Harmens na afloop weten.

Voor rust zag hij hoe aanvaller Deniz Sahbaz (foto) zijn ploeg met twee goals op een 2-0 voorsprong zette. ‘NEC maakte na rust de 2-1. Dat was ook een fase waarin we iets grip op de wedstrijd verloren zonder echt in de problemen te komen.’

Na een rode kaart voor de linksback van NEC wisten Sahbaz (3-1) en Boeloerditti (4-1) uiteindelijk het duel te beslissen. ‘Mooie uitgespeelde aanvallen. Daarbij moet gezegd worden dat Jeffrey de Visscher vanmiddag ook voor driemaal een assist zorgde’, aldus Harmens.

Voor Sahbaz was het alweer zijn zesde competitietreffer. In slechts drie duels is hij nog maar één treffer verwijderd van zijn aantal van vorig seizoen.

Volgende week speelt Rohda Raalte het uitduel tegen RKHVV uit Huissen.

Foto’s: Annet van Raalten