Naar verluidt zal Rohda Raalte aankomende zomer deelnemen aan het prestigieuze voetbalevenement Derby Days. De website www.derbydays.nl presenteert met trots dat naast Rohda Raalte ook Quick’20, HSC’21, Excelsior’31, DETO Twenterand, v.v. Rigtersbleek en Glanerbrug deelnemen.

Derby Days is dé seizoensopening van het Twentse amateurvoetbal. Rohda Raalte is nieuwkomer op het hoofdtoernooi van Derby Days en draagt graag haar steentje bij als Sallandse club. Na de succesvolle eerste editie vorig jaar in Oldenzaal wordt de tweede editie van het voetbalevenement gehouden op 8, 9 en 10 augustus 2013 op Sportpark de Koerbelt te Rijssen.

Naast de beste amateurclubs uit de regio hebben FC Twente en Heracles Almelo de intentie uitgesproken om in de voorbereiding en rond de velden een grote rol van betekenis te spelen. Derby Days biedt een platform voor alle voetballiefhebbers uit de regio! Behalve het toernooi tussen de beste clubs uit de regio, zullen G-voetballers, vrouwenvoetbal en kinderen een podium krijgen dat ze verdienen. Ook regionale artiesten zullen betrokken worden bij het evenement. Wellicht iets om alvast in de agenda te noteren voor de zomerperiode.

bron: Rohda Raalte