Rohda met een puntje terug uit Assen

In Assen speelde Rohda Raalte tegen Achilles 1894. Het duel in de Hoofdklasse C kende met name voor de thuisploeg nog grote belangen, zij strijden om de nacompetitie te voorkomen. De Raaltenaren maken zich klaar voor de nacompetitie. Een puntendeling was het gevolg (1-1).

Het eerste kwartier vielen er genoeg kansen te noteren voor beide ploegen, gescoord werd er echter niet. Vlak voor rust komt Rohda echter op voorsprong door een doelpunt van Boy Boeloerditi (0-1), die attent reageerde na een gestopt schot van De Visscher. Na rust wist Achilles 1894 snel gelijk te maken via Ewout Wolf die raak kopte uit een corner (1-1).

Rohda leek nog even in de slotminuten met drie punten aan de haal te gaan, maar dit doelpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel. Al moest Rohda-doelman Veldwachter de tweede helft ook enkele keren optreden om de 2-1 te voorkomen.

De ploeg van trainer Martin Drent bereidt zich voor op de nacompetitie voor promotie naar de Topklasse. Komende zondag wacht nog het uitduel in de competitie tegen Germania.

Foto: Twitter @rohdaraalte