Rohda heeft €3570,- extra in de clubkas door Salland Clubactie

Rohda Raalte kreeg vrijdagavond een hele mooie cheque overhandigd tijdens de Deventer Sportverkiezing. 47 clubs ontvingen die avond in de Deventer Schouwburg flinke sponsorbedragen uit handen van Salland Zorgverzekeringen. In totaal werd er voor €61.296,- euro aan cheques uitgereikt. 

In de periode van november en december 2013 heeft Rohda Raalte mee gedaan aan de Salland Clubactie van Salland verzekeringen. Deelnemende clubs spaarden daarmee de afgelopen maanden voor een geldbedrag, terwijl hun leden bij Salland met korting een zorgverzekering konden afsluiten.

De bedragen die de clubs ontvingen liepen op tot €4.564,- euro. Het hoogste bedrag werd binnengehaald door SC Overwetering. Ook Rohda Raalte heeft dus flink gescoord met deze actie. Zo scoorden Rohda Raalte een tweede plaats met €3.570,-  Bas van der Linden van Salland Zorgverzekeringen: “We zijn trots op deze samenwerking met maar liefst 47 sportclubs. Deze clubs zetten mensen letterlijk in beweging en dat is precies wat onze missie is. We zijn blij dat we met de Salland Clubactie het bewegen nog weer extra kunnen stimuleren en clubs kunnen ondersteunen.”

“Het is nog niet duidelijk waar het opgebrachte geldbedrag aan wordt besteed”, aldus Ron Vloedgraven. Wel is duidelijk geworden dat deze actie alleen winnaars heeft. “Wij zijn gek op onze sponsoren die wat extra’s willen doen voor Rohda Raalte als sportvereniging. Wij hebben het beste voor met de club, maar zijn vooral heel blij om een mooie aanbieding te kunnen doen in de richting van onze leden. Door het collectiviteitpakket besparen zij op hun maandelijkse lasten en beurt de club uiteindelijk een heel bedrag. Een regelrechte win- win-win actie. Dank aan Salland Verzekering voor het opzetten van deze actie en alle deelnemers voor het gestelde vertrouwen en het gehoor geven aan onze oproep.”

Foto: Ron Vloedgraven (links) en Sil Hoonhorst (rechts) nemen namens Rohda Raalte de cheque in ontvangst