De voetbalvereniging Rohda Raalte en Atletiek Vereniging Salland hebben elkaar wederom gevonden in de ambitie zoveel mogelijk de jeugd in beweging te krijgen. “Op deze manier willen we tevens laten zien dat Raalter verenigingen elkaar kunnen aanvullen en versterken”, aldus André Dutweert. De jeugdleden van Rohda Raalte (leeftijd 6 tot 18 jaar) worden aangemoedigd om deel te nemen aan de “Joop van den Enk loop”, welke jaarlijks wordt georganiseerd door AV Salland.

Binnen deze crossloop is net als vorig jaar een extra competitie ingebouwd voor de leden van Rohda Raalte. De prestaties van de Rohdaleden worden in een apart klassement opgenomen. En uiteraard zijn er prijzen te winnen voor de snelste voetballers en krijgt elke deelnemer van Rohda Raalte een aandenken. Dit jaar zal de loop plaatsvinden op zondag 18 november. Deze crossloop maakt onderdeel uit van het Sallandscross circuit.

Rohda Raalte is ernorm blij met de instandhouding van deze bijzondere samenwerking. Dit geeft weer een nieuw impuls, aan met name de jeugd van de club. “Bewegen is gezond en leuk en door in de winterse periode onze jeugdleden, naast het voetbal, een andere activiteit aan te bieden stimuleren wij ook in de winter actief te zijn. Daarnaast waren de reacties van vorig jaar dermate positief dat we niet onder een tweede editie uit kunnen”, aldus Ron Vloedgraven voorzitter van de ontspanningscommissie Rohda Raalte.

De jeugdleden van Rohda Raalte kunnen gratis meedoen aan de (jeugd)afstanden: (750, 1.500 of 3.000 meter) of 5.000 en 10.000 meter. Hoe jij je kunt gaan inschrijven wordt binnenkort meegedeeld via deze website en via de trainers en leiders van de jeugdelftallen

bron: Rohda Raalte