Rohda brengt koploper Hercules in verlegenheid (3-3)

Een 0-2 voorsprong bij de koploper weggeven met 3-2 en vervolgens met tien spelers nog de 3-3 maken. Het overkwam Rohda Raalte vandaag in Utrecht tegen Hercules. 

Rohda leidde bij rust met 0-1. Vlak voor rust maakte Djeremy Zandvliet namens de Raaltenaren de 0-1. Toen in de tweede helft na een uur spelen Zandvliet opnieuw scoorde (0-2) leek er een verrassing in de lucht te hangen. Echter wachtte de ploeg van trainer Kick Maatman nog een knotsgekke slotfase. Vijf minuten voor tijd viel de 1-2 en de aansluitingstreffer van Hercules. Het vervelende daarbij was dat Hamid Zarbaf ook tegen een tweede gele kaart aanliep, waardoor Rohda met tien spelers verder moest. In korte tijd vielen de 2-2 en zelfs de 3-2 voorsprong voor de Utrechters te noteren, die daarmee goed weg leken te komen.

Lars van Schooten wist op de valreep echter nog de 3-3 te maken, waardoor Rohda strijdend nog een puntje overhield aan het duel.

Door het gelijkspel staan de rood-gelen 30 punten uit 20 wedstrijden op de zesde plaats. Rohda Raalte speelt komende zondag thuis tegen Alverna. Bij winst kan men weer naar de vijfde plaats klimmen.