Rohda gaat winnend de nacompetitie in

Op Sportpark Tijenraan speelde een aangepast Rohda Raalte de laatste competitiewedstrijd thuis tegen Be Quick 1887. Tegen de Groningers deden vele basiskrachten in het elftal van Martin Drent niet mee om schorsingen of blessures voor de aanstaande nacompetitie te voorkomen. Men won ondanks twee late tegentreffers met 3-2.

Voor rust wist Sahbaz het net te vinden (1-0). De enige treffer voor de thee. Na een kopbal op de lat van Lars Kamperman Leferink wist vertrekkende topscoorder Sahbaz in de tweede helft opnieuw te scoren (2-0). Vlak voor tijd leek Hettinga middels een penalty deĀ eindstand te bepalen (3-0). De Groningers scoorden echter nog tweemaal tegen in blessuretijd: Fabian Stevens (3-1) en Mats Wolthuis (3-2).

Rohda Raalte sluit de competitie af als nummer drie met 47 punten uit 26 duels. Rohda Raalte start de eerste wedstrijd in de nacompetitie aankomende zondag thuis tegen MSC. Afhankelijk van winst of niet wordt het verdere schema bepaald. De andere tegenstander in de nacompetitie-poule is RKHVV.

Foto’s: Annet van Raalten