Veel spektakel vanavond op Sportpark Tijenraan in Raalte. Rohda Raalte kwam op een 2-0 voorsprong, waarna Alcides terugkwam tot 2-2. Coen Zwollo leek de winnende te maken in de 90e minuut, maar de ploeg uit Meppel kwam via Sparrenberg nog terug tot 3-3 in de absolute slotfase.

Rohda Raalte begon fantastisch aan de avondwedstrijd. Boeloerditi tikte na nauwelijks twee minuten spelen al de 1-0 binnen. Een droomstart die verder werd vormgegeven door een eerste helft met weinig kansen verder. Na bijna een uur spelen kwam Rohda zelfs op 2-0 na een prima schuiver (langs Alcides-doelman Van Wegen) van Deniz Sahbaz.

Gwedelidze bracht weer hoop in de Meppelse harten met de aansluitingstreffer tien minuten voor tijd (2-1). Tromop maakte zelfs een paar minuten voor tijd de 2-2 voor Alcides. Het was opletten geblazen in de slotfase. Coen Zwollo leek de matchwinner te worden na de 3-2 in de blessuretijd. Sparrenberg liet dit feestje echter niet doorgaan (3-3).

Door het gelijkspel lijkt Rohda Raalte het seizoen in de sub-top rustig te kunnen uitvoetballen. Er zijn nog drie wedstrijden te spelen voor de Raaltenaren.

Volgende week speelt Rohda Raalte opnieuw op zaterdag. In Leeuwarden speelt men om 17.00u tegen FVC.

Foto’s: Annet van Raalten