Rohda Raalte en Alcides doelpuntloos in evenwicht

In de Hoofdklasse C speelde Rohda Raalte vandaag thuis tegen Alcides uit Meppel. Het duel eindigde net als dat het begon (0-0). Toch viel er genoeg te beleven op het Sportpark Tijenraan. Met name de Raaltenaren hadden kansen tot scoren te komen. Echter had het in de slotfase ook nog mis kunnen gaan voor de rood-gelen.

Bij de thuisploeg ontbraken onder andere sterkhouders Maurice Tepperik en topscoorder Deniz Sahbaz. In de tweede helft volgden twee goede kansen voor Rohda. Coen Zwollo kopte net over en aanvaller Hettinga wist na een goede actie de goal niet te vinden.

In de absolute slotfase wist Rohda-doelman Ruben Tepperik nog te voorkomen dat de Meppelers er met drie punten vandoor ‘slopen’. De goalie uit Heeten wist met twee uitstekende reddingen te voorkomen dat zijn ploeg met lege handen achterbleef.

Door het gelijkspel raakt de ploeg van Martin Drent de koppositie kwijt aan Juliana’31 en Sneek WZ die beiden twee punten meer hebben op de ranglijst. Volgende week zondag speelt Rohda Raalte in Groningen tegen Be Quick 1887.

Foto’s: Annet van Raalten