8 december 2013 Lees Meer →

Rohda Raalte was dichtbij overwinning op RKHVV

Rohda Raalte was vandaag dichtbij een overwinning op RKHVV. In Huissen kreeg men drie minuten voor tijd nog de 2-2 te incasseren. Zuur, aangezien de ploeg van trainer Kick Maatman bij een tweede overwinning op rij een sprong richting de grote middenmoot van de Hoofdklasse C kon maken.

Vlak voor de winterstop nog een goede reeks neerzetten. Dat was het plan van Rohda Raalte vandaag in Huissen. Na een prima overwinning van vorige week thuis tegen FVC (3-1) zat een overwinning er vandaag lange tijd ook gewoon in. Na een halfuur spelen opende Dirk Jan Klijn Velderman de score namens de rood-gelen (0-1).

In een wedstrijd die gelijk opging, had Rohda wel de mogelijkheid via Sahbaz om de score naar 0-2 te tillen voor rust. Dit gebeurde niet, RKHVV scoorde zelfs voor de thee nog de gelijkmaker. Jordy Geilen kreeg het doelpunt op zijn naam (1-1). Na rust kwam Boy Boeloerditti als invaller in het veld. Koud ingevallen stond Boeloerditti na twee minuten al achter een strafschop, die hij benutte: 1-2.

Daarna vocht Rohda Raalte ervoor om de punten mee te nemen, maar was het Lars Matse die het feestje verstoorde. Hij scoorde een paar minuten voor tijd de 2-2. Door het gelijkspel staan de Raaltenaren op de gevaarlijke twaalfde plaats, met dertien punten uit twaalf duels.

Volgende week speelt Rohda Raalte het laatste duel voor de winterstop, thuis tegen Longa’30.

SportSport