Lemele stelt nacompetitie veilig tegen Rijssen Vooruit (1-6)

Een duidelijke einduitslag: 1-6, stond vanmiddag in Rijssen op het bord, na afloop van het duel Rijssen Vooruit tegen SC Lemele. Bij de ploeg van trainer Klaas Mijnheer ging het vlammetje met name in de tweede helft branden. Na een 0-1 ruststand was het mede door een hattrick van Ronald Lammerink (foto), dat de Lemelers met 1-6 wonnen. Door de winst is men in ieder geval zeker van nacompetitie voor promotie naar de derde klasse.

Met nog één competitieduel te gaan, thuis tegen nummer laatst MVV’69, staat men bovenaan in de derde periode. Enige concurrent DKB in die strijd staat ook derde op ranglijst in 4D. Mocht DKB de derde periodetitel winnen, dan heeft Lemele gezien de zekere vierde plaats op de stand alsnog een ticket voor de nacompetitie te pakken!

‘Het werd vandaag 1-6, maar het hadden nog dubbele cijfers kunnen worden. We waren zelfs nog wat slordig. Bij rust was het 0-1, daarna scoorden we snel na rust de 0-2 en toen gingen bij hen de koppies hangen’, zag Lemele-speler Remon Kleinlugtenbeld.

‘Thuis speelden we 3-3 tegen hen, dus we hadden een moeilijke middag verwacht. Dat werd het gelukkig niet. We hebben een feestje in de kleedkamer gevierd in de kleedkamer en gaan dat in de kantine ook nog even vieren’, besluit de tevreden middenvelder.

Scoreverloop vandaag in Rijssen: Lammerink (0-1), Schoenmaker (0-2), Lammerink (0-3), Te Winkel (0-4), Lammerink (0-5), Krijt (0-6), Renjaan (1-6).

Volgende week is Lemele vrij. Die week erop speelt men de laatste competitiewedstrijd in 4D thuis tegen MVV’69.