Richard Geerts Tweewielercentrum sponsor van 45+ team Heino

De voetballers van het 7×7- 45+ team van de vv Heino hebben een shirtsponsor gevonden. De naam van Richard Geerts Tweewielers staat nu duidelijk op de shirts van dit team. De spelers in dit team zijn de 45 jaar al gepasseerd en trainen en komen nog regelmatig in de regio in actie tijdens diverse toernooien.

De spelregels en grootte van het speelveld zijn aangepast om het voetbal voor deze leeftijdscategorie leuk te houden. Wil je graag nog even een balletje trappen, maar zie je er tegenop om elk weekend gebonden te zijn: misschien is deze voetbalvorm iets voor jou!

Door een mailtje te sturen naar seniorencommissie@vvheino, kun je om informatie vragen. Wil je naast het voetballen ook nog lekker fietsen, dan kun je natuurlijk goed terecht bij Richard Geerts Tweewielers aan De Weerd 3 in Heino. Naast verkoop van o.a. kinderfietsen, mountainbikes en elektrische fietsen, kun je hier je fiets een vakkundige onderhoudsbeurt laten geven en reparaties uit laten voeren. De voetballers zijn erg blij met deze sponsoring!

Foto: Vincent Hartman