Reserves GA Eagles voorbij Rohda Raalte

Op een koud sportpark Tijenraan oefenden dinsdagavond Rohda Raalte en de reserves van Go Ahead Eagles tegen elkaar. Go Ahead dat bij afwezigheid van Dennis Demmers werd gecoacht door keeperstrainer Harmen Kuperus ging pas in de tweede helft voorbij de hoofdklasser. Met rust was de stand nog 1-1 door doelpunten van Lars Lambooij (0-1) en oud-Eagle Coen Zwollo (1-1).  

Jarchinio Antiona startte in de basis bij Go Ahead Eagles. In de competitie lijkt hij slechts halve wedstrijden te mogen maken gezien zijn wissels tegen Ajax, Cambuur en ook AZ. Zijn vervanger in de competitie verving hem ook in het oefenduel tegen Rohda. Na rust kwam Joey Godee namelijk voor hem in het veld. Ook Tom Oostinjen kon in de kleedkamer achterblijven, voor hem kwam Joost Krijns.

Bij Rohda bleef Jordy Bloo in de kleedkamer en startte Jordi Lemmens de tweede helft. De thuisclub wisselde later nog drie keer, Go Ahead bracht alleen nog Michel Gerritsen Mulkes voor Joeri Schroyen. Ondanks haar Eredivisie status had GAE niet de absolute overhand en Rohda kwam er nog een paar keer uit. Scoren deed het daarbij niet.

De bezoekers deden dit wel, Joey Godee (1-2), Maurice de Ruiter (1-3) en Lars Lambooij (1-4). Oud-Rohdaspeler Tije Ten Den schoot daarna nog op de paal maar het bleef bij 1-4.