Remco Solen en SDOL tekenen contract

Donderdagavond 9 januari hebben trainer Remco Solen uit Deventer  en SDOL een contract getekend. Solen wordt komend seizoen hoofdtrainer bij SDOL 1, uitkomend in de 5de klasse.

Na de geruchten die in december rond gingen na aanleiding van de eerste gesprekken is het dan nu een feit. Remco Solen heeft zijn contract bij SDOL getekend. De procedure is snel verlopen tussen beide partijen, maar voor Remco zeker niet te snel. Remco is een geboren en getogen Deventenaar. Hij heeft al vroeg de oversteek gemaakt om bij Activia te voetballen. Hij heeft daar 15 jaar in het eerste gevoetbald. Ook is hij daar heel wat jaren jeugdtrainer geweest. De laatste 2 jaar was hij hoofdtrainer bij Activia.

De betrokkenheid van de leden bij de club is iets wat hij hoog in het vaandel heeft staan. Dat heeft hij dan ook jaren ervaren bij Activia en is een van de redenen dat hij nu voor SDOL heeft gekozen. Hij hoopt hier ook de betrokkenheid van de mensen bij de club te ervaren.

SDOL is nog op zoek naar een leider voor het eerste voor het volgend seizoen. Wie belangstelling heeft kan contact opnemen met een van de mensen uit de technische commissie.