Randy Wolters voor twee seizoenen naar GA Eagles

Opnieuw een nieuwe speler voor GA Eagles. De Deventenaren tonen zich slagvaardig op dit moment en legden aan het einde van deze dag Randy Wolters van VVV Venlo vast. De linksbuiten tekent een contract voor twee seizoenen.

Wolters (25 jaar) groeide op in Leiden en speelde onder meer in de jeugd van ADO Den Haag. Via UVS belandde de linkspoot bij FC Utrecht. Na zijn debuut in Utrecht kwam het nooit tot een doorbraak. Wolters speelde later voor FC Emmen en FC Den Bosch voordat hij de overgang (in 2013) maakte naar VVV Venlo.

In Venlo speelde de Leidenaar al twee seizoenen onafgebroken, waarna GA Eagles nu op zijn pad komt. Bij VVV had Wolters nog een contract voor één seizoen, toch mag hij transfervrij vertrekken naar Deventer.

De nieuwe aanwinst laat op GA-Eagles.nl weten: ‘Die mensen pakten door, waren meteen concreet. Go Ahead is heel resoluut geweest, ze zeiden: ‘Luister, we willen je heel graag hebben.’ Daar sprak waardering uit en nu is het aan mij om goede partijen op de mat te leggen.’