Puntendeling voor Markelo en Heeten (1-1)

Heeten hangt in 3B al een tijdje in de middenmoot. Echte zorgen zal de ploeg van trainer Marco Onderberg zich de afgelopen weken niet hebben gemaakt. Na het 1-1 gelijkspel van gisteren weet men echter dat men definitief veilig is.

Markelo heeft dit seizoen nog alles te verliezen. De ploeg staat na gisteren één-na-laatste en moet alle zeilen bijzetten om nacompetitie te ontlopen. Het hielp de ploeg dan ook niet toen Rick Evers in Heeten de thuisploeg na een klein halfuur op voorsprong schoot. Heeten ging nog voor rust op zoek naar de 2-0, maar kon deze na enkele goede kansen niet op het scorebord krijgen.

De bezoekers kwamen na rust beter in het spel, waardoor Heeten meer ging counteren. Markelo kwam op gelijke hoogte na bijna een uur spelen. Bas Schreurs wist van dichtbij raak te koppen (1-1). Even leek Heeten weer aan te kunnen zetten om op voorsprong te kunnen komen. Maar dit verzet moest gestaakt worden toen Jochem Tepperik met rood (doorgebroken speler) van het veld ging.

Door het gelijkspel staat Heeten op een 8e plaats met 29 punten uit 21 duels. Komend weekend is men vrij, die week erop speelt Heeten uit tegen Colmschate’33.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto’s: Henk Vloedgraven (meer foto’s staan op SVHeeten.nl)