Publiek en Bart Petter helpen Lemele aan tweede periodetitel

Dinsdagavond speelde Lemele in 4D een inhaalduel uit in Almelo tegen DRC’12. De ploeg van trainer Klaas Mijnheer won met 0-1 en nam afstand van nummer twee DKB. Tevens werd de tweede periodetitel in de wacht gesleept. ‘Het wou vandaag niet echt lukken. Het bleef slechts bij 0-1, maar de steun van het meegekomen publiek heeft ons echt geholpen’, wist Lemele-speler Remon Kleinlugtenbeld.

Halverwege de eerste helft maakte Bart Petter de enige goal van de wedstrijd. Na de topper afgelopen zaterdag thuis tegen DKB (2-2), die met een katerig gevoel werd geĆ«indigd (Lemele miste een penalty en maakte bij de 2-2 een eigen goal), konden de blauw-witten even een opsteker gebruiken. ‘Op een harde ondergrond was het een matige wedstrijd van onze kant. Na de 0-1 raakten we nog de paal en lat’, zag Kleinlugtenbeld.

Door de winst staat Lemele weer alleen aan kop in 4D met 50 punten. Men staat drie punten los van DKB en heeft nu evenveel wedstrijden gespeeld. Komende zaterdag wacht het thuisduel tegen hekkensluiter MVV’69.

Foto’s: Ina Boezelman