Promotie derde klasse zit er niet in voor Haarle

In Ede verloor Haarle vandaag van FC Jeugd met 2-0. Een nederlaag die de ploeg van trainer Richard Smit zich niet kon veroorloven. Thuis werd namelijk het eerste duel van de halve finale met 2-1 gewonnen.

In Haarle was donderdag al zichtbaar dat FC Jeugd vele technisch vaardige spelers bezit. De Gelderlanders waren qua spelbeeld de bovenliggende partij, maar Haarle ging er toen nog met de overwinning vandoor.

Zondag in Ede was het speelbeeld niet veel anders. Alleen wist FC Jeugd nu wel de goals van Haarle te voorkomen. Zelf scoren deed men voor rust via Hicham Largo (1-0) en in de tweede helft door Kurkcu (2-0). Al had laatstgenoemde in de eerste helft ook strafschop gemist. Haarle-doelman Willems veroorzaakte een strafschop, maar wist zijn fout daarna goed te maken.

Na afloop van de dubbele ontmoeting met FC Jeugd werd bij Haarle duidelijk dat men volgend seizoen, onder leiding van nieuwe trainer Patrick Wijsman, weer in de vierde klasse uitkomt. Huidige trainer Richard Smit wordt assistent-trainer bij Lemelerveld.

Foto: archief (wedstrijd van donderdag)

SallandClubactie-button

Kampioen of juichmoment? Deel jouw favoriete Juichmoment met ons en je maakt voor jouw sportclub kans op een sportclinic t.w.v. € 1.500,- of één van de andere prijzen. Ga naar http://bit.ly/1GyuWte en doe mee!