Rondje langs de Sallandse velden (zaterdag 30 april)

Het volledige programma van het Sallandse amateurvoetbal van de ploegen die wij volgen. Dit artikel krijgt gedurende het weekend regelmatig een update met uitslagen, tussenstanden, statistieken en foto’s! 

Update: 30-04-2016 20:30u

 

Tweede klasse H

SVI-ASC’62 7-2
0-1 Stefan Holsappel
1-1 (?)
2-1 Martijn Deulen
3-1 Nico Veldman
3-2 Piet de Jong
4-2 Stef Tupker
5-2 Nico Veldman
6-2 Jordy Hendriks
7-2 Joep Buimer

ASC’62 kreeg zaterdagmiddag flink klop van SVI. De Zwollenaren wisten daarmee in ieder geval directe degradatie af te wenden. In theorie kan men zelfs nog direct veilig spelen. Voor ASC’62 is het een harde nederlaag die geen grote gevolgen heeft. De ploeg van trainer Marcel Waaijer staat in de middenmoot van 2H.

Programma zaterdag 7 mei: AVW’66-ASC’62

 

Derde klasse C

SEH-OZC 0-3
0-1 Niel Koggel
0-2 Bram van Rijn
0-3 Joost Zweers

OZC moest zich herpakken van de ‘dreun’ van vorige week thuis tegen nummer twee Gramsbergen. Gelukkig voor de ploeg van trainer Marc Lobbert gebeurde dit ook in Heerde. Na een 0-0 ruststand zetten de Ommenaren de tweede helft flink gas bij. Door een 0-3 overwinning zijn de titelkansen nog niet verloren.

Programma zaterdag 7 mei: WZC Wapenveld-OZC

Nieuwleusen-Bergentheim 0-2
0-1 Nick Buitenhuis
0-2 Nick Buitenhuis

Nieuwleusen verloor in eigen huis van nummer vier Bergentheim. De ploeg van trainer David Leeuw staat al een tijdje op de vijfde plaats. Nieuwleusen kan, met nog twee duels te gaan, het seizoen rustig uitspelen.

Programma zaterdag 7 mei: Nieuwleusen-Hattem

 

Derde klasse D

Lemele-DES 2-1
0-1 Marc Nieboer
1-1 Marijn de Lange
2-1 Robin Schoenmaker

Bij Lemele was de opluchting deze zaterdag zeer groot. Het was de tweede overwinning na de winterstop voor de ploeg van trainer Klaas Mijnheer. Het eerste duel na de winter (RKSV, 2-0) werd gewonnen. Daarna volgden negen duels zonder overwinning. De Lemelers vinden zichzelf nu terug op een twaalfde (nacompetitie)plaats. Men moet de komende twee duels alle zeilen bijzetten om zich veilig te spelen op een tiende plaats.

Programma zaterdag 7 mei: Sportlust Glanerbrug-Lemele

 

Aanvullingen/opmerkingen op bovenstaande wedstrijden in KNVB Oost? Mail naar redactie@sallandvoetbal.nl

Volg ons ook op twitter (@SallandVoetbal) #sallandvoetbal of op facebook!