Rondje langs de Sallandse velden (zaterdag 14 mei)

Het volledige programma van het Sallandse amateurvoetbal van de ploegen die wij volgen. Dit artikel krijgt gedurende het weekend regelmatig een update met uitslagen, tussenstanden, statistieken en foto’s! 

Update: 14-05-2016 19:00u

 

Tweede klasse H

ASC’62-Hulzense Boys 2-1
1-0 Matthijs van Gelder
1-1 Hulusi Yilmaz
2-1 Matthijs van Gelder

Voor ASC’62 zit het seizoen erop. Met een prima overwinning eindigt de ploeg van trainer Marcel Waaijer op een vijfde plaats met 42 punten uit 26 duels.

 

Derde klasse C

OZC-SCD’83 5-2

In Ommen maakt men zich op voor de nacompetitie voor promotie naar de 2e klasse. Als 2e periodekampioen treedt de ploeg van trainer Marc Lobbert komende zaterdag aan tegen Voorwaarts V. Zie ons overzicht.

SEH-Nieuwleusen 3-1

Nieuwleusen speelde nergens meer om en verloor in Heerde. De ploeg van trainer David Leeuw eindigde als 5e in 3C met 40 punten uit 26 duels.

 

Derde klasse D

Lemele-Marienberg 0-4
0-1 Ruud Buitenhuis
0-2 Rolf Hofsink
0-3 Daan Brinks
0-4 Rolf Hofsink

In Lemele is men veroordeeld tot het spelen van nacompetitie om een plek in de derde klasse te behouden. Deze zaterdag had men zich nog veilig kunnen spelen. Alleen had RKSV dan moeten verliezen en men zelf moeten winnen. De Rijssenaren wonnen echter met 3-1 van Kloosterhaar. De Lemelers slaan wel de eerste ronde over en spelen in de tweede ronde tegen de winnaar van DRC’12-IJsselstreek.

 

 

Aanvullingen/opmerkingen op bovenstaande wedstrijden in KNVB Oost? Mail naar redactie@sallandvoetbal.nl

Volg ons ook op twitter (@SallandVoetbal) #sallandvoetbal of op facebook!

Foto: Kristian Giesen