Programma 3 en 4 september (Eindstanden zondag)

Het volledige voetbalprogramma van de Sallandse amateurvoetballers. Dit artikel krijgt gedurende het weekend regelmatig een update met uitslagen of afgelastingen.

Update: 04-09-2016 19:30u

Zaterdag

Tweede klasse H
Sparta Enschede-ASC’62 3-0
DZC’68-OZC Ommen 3-0

Derde klasse D (Noord)
Borger-Nieuwleusen 1-5

Derde klasse D
Lemele-Mariënberg 1-1

 

Zondag

Eerste klasse E
Heino-Rohda Raalte 1-4

Foto’s: Kristian Giesen

Derde klasse B
Turkse Kracht-Overwetering 2-5

Foto’s: Gerrit Krijt

Lemelerveld-Heeten 3-1
Wijhe’92-vv Twenthe 1-1

Foto’s: Ineke van Wijhe

Vierde klasse E (Noord)
OVC’21-Wijster 4-1
USV-Veno 1-1

Een valse competitiestart mag het niet genoemd worden maar USV had zich vast meer voorgesteld van het eerste duel in de 4e klasse Noord. Het team van coach Theo van ‘t Zand liet tegen VENO twee punten liggen en mocht uiteindelijk nog haar handen dichtknijpen dat de gasten in de tweede helft niet met de volle buit naar huis gingen.

In de eerste helft was er voor USV geen vuiltje aan de lucht. De blauwwitten waren verreweg de bovenliggende partij en kwamen door een strakke schuiver van Rick Timmerman in de 22e minuut verdiend op voorsprong. Nog geen vijf minuten later kreeg Timmerman, op aangeven van Sander Schaeffer, een unieke mogelijkheid om de 2-0 binnen te koppen maar de bal verdween naast het doel. Keeper Jos Bril van VENO onderscheidde zich hierna met een fabuleuze redding op een kopbal van Thijmen Stegeman.

Na de pauze leek er voor de thuisploeg niets aan de hand. Daar kwam verandering in toen aanvoerder Kay Huzen zich een drietal keren op bijzondere wijze manifesteerde. Een prachtig door hem genomen vrije trap belandde onbereikbaar voor doelman Bril op de lat van VENO, maar daarna ging de routinier in de verdediging in de fout. Lars de Boer maakte daar in de 63e minuut dankbaar gebruik van en kon eenvoudig de 1-1 laten aantekenen. Toen Huzen niet veel later op gelijke wijze een inschattingsfout maakte bracht de doelpaal redding. In de slotminuten had Sander Schaeffer de winnende treffer voor USV op zijn schoen maar Jos Bril pareerde bekwaam. Het bleef dan ook bij 1-1.

Foto en tekst: Peter Meijerink

Vierde klasse H
Be Quick Zutphen-Hoonhorst 4-1
Lettele-Wissel 4-1
Ulu Spor-Broekland verplaatst naar 23 okt.
Haarle-DAVO 0-1
Dalfsen-Activia 3-2

Foto’s: Kristian Giesen

Vijfde klasse A (Noord)
Vilsteren-Giethoorn 1-3

Vijfde klasse G
Koninkelijke UD-SDOL 1-2
Raalte-Mariënheem 2-1
Nieuw Heeten-Wesepe 1-1

 

Aanvullingen/opmerkingen op bovenstaande wedstrijden? Mail naar redactie@sallandvoetbal.nl

Volg ons ook op twitter (@SallandVoetbal) #sallandvoetbal of op facebook!

Foto boven: Kristian Giesen