Programma 17 en 18 september (Uitslagen zondag)

Het volledige voetbalprogramma van de Sallandse amateurvoetballers. Dit artikel krijgt gedurende het weekend regelmatig een update met uitslagen of afgelastingen.

Update: 18-09-2016 20:00u

 

Zaterdag

Tweede klasse H
Hellendoorn-ASC’62 1-2
WVF-OZC 1-4

Derde klasse D (Noord)
Rouveen-Nieuwleusen 2-3

Derde klasse D
DES-Lemele 4-0

 

Zondag

Eerste klasse E
Heino-Germania 2-1
Longa’30-Rohda Raalte 1-4

Derde klasse B
Lemelerveld-Turkse Kracht 3-0
TKA-Heeten 3-2
Vaassen-Wijhe’92 0-0

Foto’s: Ineke van Wijhe

SP Lochem-Overwetering 2-4

Foto’s: Gerrit Krijt

Vierde klasse E (Noord)
OVC’21-Pesse 2-0
USV-Old Forward 6-1

De 6-1 uitslag doet misschien anders vermoeden maar USV-Old Forward was een wedstrijd met twee gezichten. In de eerste helft startte de thuisploeg sterk en door een subliem afstandsschot van uitblinker Niek Hamers kwam het in de 13e minuut op een 1-0 voorsprong. USV liet hierna de teugels teveel vieren en daardoor konden de gasten uit Wilheminaoord in de wedstrijd groeien. USV-doelman Martijn Scheper reageerde een aantal keren katachtig op schoten van routiniers Jacob Room en Alfo Flobbe van Old Forward, maar moest in de 29e minuut, na een scrimmage in het strafschopgebied, uiteindelijk capituleren voor een schuiver van Henk Hornstra.

Toen Ron Meijerink in de 54e minuut, op aangeven van Rick Timmerman, de 2-1 kon binnentikken en Leon Kooiker twee minuten later met een daverende knal keeper Mark Bethlehem het nakijken gaf, kantelde de wedstrijd volledig. Bevrijdend spelend werd door USV de geboden ruimte optimaal benut en redelijk eenvoudig konden de blauwwitten door doelpunten van Timmerman, Meijerink en Kooiker uitlopen naar 6-1. De score had nog verder op kunnen lopen, maar keeper Bethlehem van Old Forward liet het niet zover komen.

Tekst en foto’s: Peter Meijerink

Vierde klasse H
Lettele-Haarle 2-2
Wissel-Hoonhorst 3-4
Dalfsen-Broekland 1-1

Foto’s: Kristian Giesen

Vijfde klasse A (Noord)
Vilsteren-DOS’63 1-0

Vijfde klasse G
Sallandia-Wesepe 0-7
Raalte-SDOL 6-1
V en L-Mariënheem 1-8
Nieuw Heeten-Go Ahead Deventer 4-0

Foto’s: Kristian Giesen