Programma 13, 15 en 17 april (uitslagen maandag)

Het volledige voetbalprogramma van de Sallandse amateurvoetballers. Dit artikel krijgt gedurende het weekend regelmatig een update met uitslagen, foto’s of eventuele afgelastingen.

Update: 17-04-2017 20:30u

 

Zaterdag

Tweede klasse H
OZC-WVF 3-0
ASC’62-Hellendoorn 0-0

Foto’s: Kristian Giesen

Derde klasse D (Noord)
Nieuwleusen is vrij

Derde klasse D
Lemele-DES 1-2

 

Maandag (2e Paasdag)

Eerste klasse E 
Rohda Raalte-Longa’30 2-3
Germania-Heino 2-2

Derde klasse B
Turkse Kracht-Lemelerveld 2-6
Heeten-TKA 6-3

Foto’s: Henk Vloedgraven

Overwetering-SP Lochem 1-1

Foto’s: Gerrit Krijt

Wijhe’92-Vaassen 1-0

Foto’s: Ineke van Wijhe

Vierde klasse E (Noord)
Pesse-OVC’21 zondag 16 april: 0-1
Old Forward-USV  zondag 16 april: 0-3

Het was even wennen voor USV. In district Oost van de KNVB is het namelijk gebruikelijk dat competitiewedstrijden op 2e paasdag en eventueel op paaszaterdag worden afgewerkt. In Noord echter niet. Daar wordt gewoon op paaszondag gespeeld. Ondanks het verschil in speeldagen reisden buitengewoon veel USV-supporters af naar Wilheminaoord. Zowel langs de kant als op het speelveld voerden de Nieuwleusenaren gedurende de gehele wedstrijd de boventoon.

In de 8e minuut stond de 0-1 al op het scorebord. Leon Kooiker’s prima actie over de rechterflank werd door Ron Meijerink eenvoudig afgerond. Ondanks het stugge maar ook energieke verzet van Old Forward creëerde USV ook hierna de betere kansen. De paal (2x) en de betrouwbare doelman Mark Bethlehem voorkwamen in de eerste helft verdere schade voor de thuisploeg. Wie had verwacht dat de blauwwitten na rust het klusje wel even zouden klaren kwam bedrogen uit. De onverzettelijkheid van de Wilhelminaoorders bleek groot en de scoringsmogelijkheden die er voor USV kwamen werden wederom door Bethlehem en lat verijdeld.

In het laatste kwartier kon het team van coach Theo van ‘t Zand toch nog verder afstand nemen van Old Forward. Ron Meijerink’s voorzet in de 87e minuut op Leon Kooiker werd keurig door de jonge aanvaller binnen gelopen, 0-2. In de officiële slotminuut bepaalde de ijverige Bas Chierandjoe uit de draai de eindstand uiteindelijk op 0-3.

Tekst en foto’s: Peter Meijerink

Vierde klasse H
Wissel-Lettele zaterdag 15 april: 1-3

Broekland-Dalfsen 0-3
Hoonhorst-Wissel 7-0
Haarle-Lettele 0-2

Vijfde klasse A (Noord)
DOS’63-Vilsteren donderdag 13 april: 2-1

Vijfde klasse G
Geen programma

Foto boven: Ineke van Wijhe