Programma 12 en 13 november (Uitslagen zondag)

Het volledige voetbalprogramma van de Sallandse amateurvoetballers. Dit artikel krijgt gedurende het weekend regelmatig een update met uitslagen, foto’s of eventuele afgelastingen.

Update: 13-11-2016 20:30u

 

Zaterdag

Tweede klasse H
ASC’62-IJVV 4-3


Foto’s: Kristian Giesen

OZC-Be Quick’28 0-4

Derde klasse D (Noord)
Nieuwleusen-Vitesse’63 5-1

Derde klasse D
Bergentheim-Lemele 7-1

 

Zondag

Eerste klasse E
Tubantia-Heino 4-0
Rohda Raalte-Germania 5-0

Derde klasse B
Overwetering-Lemelerveld 1-1
Columbia-Wijhe’92 4-1

Foto’s: Ineke van Wijhe

Heeten-Turkse Kracht 5-1

Foto’s: Henk Vloedgraven

Vierde klasse E (Noord)
Wacker-OVC’21 2-5
Pesse-USV 0-1

Na de overwinning van vorige week tegen koploper Havelte nam USV ook de punten uit Pesse mee. Dat ging niet vanzelf want Pesse is een taaie ploeg. Het heeft tevens de van de HZVV teruggekeerde ervaren Arjan Kleine in haar midden die de grote inspirator van de groenwitten is.

In de eerste helft was USV verreweg de bovenliggende partij en met aantrekkelijk voetbal werd menigmaal het doel van keeper Ronald Zwets bestookt. Mede door een aantal fabuleuze reddingen van deze sympathieke doelman bleef de brilstand tot de 45e minuut op het scorebord staan. Toen profiteerde Ron Meijerink van een afgeslagen bal uit een corner en was ook Zwets kansloos, 0-1.

Na de pauze tapten de gastheren uit een andere vaatje. Met veel energie trachtte het team van de coaches Allart Bouw en Patrick Poeste het tekort aan voetballend vermogen te compenseren. Dat lukte ook aardig want een aantal keren verscheen het gevaarlijk voor het doel van Martijn Scheper. Samen met zijn verdediging hield hij zijn doel echter keurig schoon.

Toen Rick Timmerman op aangeven van Meijerink in de loop van de tweede helft de 0-2 binnenschoot leek het lot voor Pesse beslecht. Verrassenderwijs werd het doelpunt op advies van de assistent-scheidsrechter vanwege vermeend buitenspelhet afgekeurd. Tot de slotminuut bleef Pesse daardoor in de wedstrijd. Ondanks verwoede pogingen van de thuisploeg kwam in de stand uiteindelijk geen verandering meer.

Foto en tekst: Peter Meijerink

Vierde klasse H
DAVO-Dalfsen 1-3
Haarle-Ulu Spor 1-1
Broekland-Be Quick Z. 1-0
Hoonhorst-Lettele 1-3

Vijfde klasse A (Noord)
DVSV-Vilsteren 0-1

Vijfde klasse G
SDOL-FC RDC 0-0
Wesepe-Terwolde 1-1
V en L-Raalte 1-2
Mariënheem-Nieuw Heeten 2-0

Foto: Kristian Giesen