PompCup Heino in een nieuw jasje

Na alweer 10 edities van het internationale jeugdtoernooi succesvol georganiseerd te hebben is het tijd om klaar te stomen voor de komende 10 jaar! PompCup Heino heeft een nieuw logo, deze is vanaf nu overal te zien. Wanneer het toernooi op 7 en 8 juni plaats vindt, kan de nieuwe stijl niet te missen zijn!

Het logo is tot stand gekomen met dank aan Reclamemakers Holten. Dit grafisch bureau is inmiddels al een aantal jaren verbonden aan het toernooi en durft het aan zorg te dragen voor het nieuwe ontwerp. “De eerste vraag aan ons als crew was wat wij uit willen dragen. Wat wij het belangrijkste vinden is de fantastische sfeer die er ieder jaar heerst en de sportiviteit die voorop staat. Reclamemakers Holten heeft hier op ingespeeld en een prachtig logo voor ons ontworpen. Een logo waarin je verschillende dingen kunt zien, iedere keer dat je er naar kijkt is er weer wat nieuws te ontdekken!”

“Het logo beeld een cup uit, want er valt wat te winnen tijdens het jeugdtoernooi. Daarnaast is er ook een juichend poppetje te herkennen, dit geeft het plezier en de sfeer van het toernooi weer. Als laatste komt er ook een element van de pomp terug, de grote lijnen zijn de hendels van de pomp. Het logo is een mooi geheel worden, waar de PompCup jaren mee vooruit kan.”

De voorbereidingen zijn in volle gang, de komende tijd zullen bezoekers, deelnemers, bedrijven en vrijwilligers weer van de PompCup horen! Daarnaast staat de organisatie altijd open voor nieuwe ideeën, tips, suggesties en vrijwilligers. Hiervoor kan contact op worden genomen via twitter, facebook of door te mailen naar pompcup@vvheino.nl.