Pompcup Heino knalde voor de 10e keer

Na een geweldige start van de PompCup op zaterdag beloofde het zondag weer een mooie dag te worden. Vanaf 8.30 uur werden de laatste poulewedstrijden afgewerkt, die zouden leiden naar de finalewedstrijden later op de dag.

Rond het middaguur waren alle 750 spelers klaar met de poulewedstrijden konden de finales beginnen. Ondertussen stroomde het sportpark vol met honderden toeschouwers die genoten van de voetbalwedstrijden. Op het ‘PompCup Plaza’ konden zij tijdens het nuttigen van een hapje en drankje genieten  van de band Gans Anders. Naast het Plaza werd er verder gewerkt aan de jubileummuur, die door ‘wall artists’ Wytze Mulder en Marije Bosch gemaakt werd om het sportpark een mooi aanzicht te geven.

De ambiance rondom het veld was fantastisch tijdens de finalewedstrijden: onder toezicht van volle tribunes kwamen spelers onder begeleiding van muziek en applaus in lijn het veld op. De laatste wedstrijden werden zelfs door rook- en confettikanonnen vergezeld.

Na de laatste finalewedstrijd werden de winnaars gehuldigd tijdens de prijsuitreiking. In vijf competities werden bekers uitgereikt: nummers 1, 2 en 3 in de poule, beste speler, beste keeper, Fair Play en de winnaar van de extra competitie ‘kofferbakschieten’. De bekers voor de winnaars van de D- en C-jeugd bleven in Heino, want de D1 en C1 van v.v. Heino werden gehuldigd tot beste team in hun categorie! De jubileumeditie werd afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje van hoofdsponsor Oortwijn, om alle 240 vrijwilligers te bedanken voor hun geweldige inzet.

Winnaars in de verschillende leeftijdscategorieën:

Meiden onder 15: Kolind-Perstrup IF G15 (Denemarken)

Meiden onder 17: TSG Burg Gretesch G17 (Duitsland)

Jongens onder 13: vv Heino U13a

Jongens onder 15: vv Heino U15a

Jongens onder 17: RKAVV U17 (Leidschendam)