Van Polen blijft langer Zwollenaar

Het contract met Bram van Polen is opengebroken en met twee jaar verlengd. De aanvoerder blijft daardoor tot medio 2020 in Zwolse dienst. Van Polen speelde in 2007 zijn eerste wedstrijd in het betaalde voetbal voor de Blauwvingers. Hij werd kampioen van de Jupiler League, won de KNVB Beker en Johan Cruijff Schaal en maakte het Europese debuut van de club tegen Sparta Praag mee. 

Bram van Polen: ,,Hier ben ik zeer blij mee! PEC Zwolle is mijn club, ik speel er al mijn hele leven en voel mij hier thuis. Het is mooi om onderdeel uit te maken van de ontwikkeling en met de club mee te groeien. De komende jaren hoop ik van waarde te blijven en hier nog vele mooie momenten mee te maken.”

Technisch directeur Gerard Nijkamp: ,,Met de contractverlenging van Bram ben ik zeer content. Het is in het huidige voetballandschap uniek dat een speler zijn gehele carrière voor één club speelt. Bram is naast een meer dan verdienstelijke verdediger, ook in zijn rol als aanvoerder binnen en buiten de lijnen belangrijk voor het team. Het doet me dan ook goed, hem binnenboord te houden en voor langere tijd aan onze club te binden.”

Foto: Johan Wolff