Pinksteren al twaalf jaar in het teken van de PompCup

Het Pinksterweekend staat voor de V.V. Heino al twaalf jaar lang in het teken van de PompCup. Het internationale voetbaltoernooi is zeer geliefd in binnen- en buitenland. Met het mooie weer in zicht kijken de deelnemende teams al lange tijd uit om richting Heino te komen. Bij de Heinose jeugdteams begint het ook al aardig te kriebelen. De tegenstanders zijn namelijk bekend. Ze gaan dit jaar strijden tegen teams uit vijf verschillende landen: Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Denemarken.

Zaterdag 23 mei om 13:00 uur gaat de PompCup officieel van start. Met een spectaculaire opening worden alle teams en supporters van harte welkom geheten op sportpark “De Kampen”. De 800 jongens en meisjes tussen de 12 en 17 jaar lopen in een lange stoet per nationaliteit het hoofdveld op onder begeleiding van Ons Genoegen. Om de jeugd echt iets bijzonders mee te geven organiseert de crew elk jaar een speciale act. Het is een verassing wat er dit jaar is bedacht, maar het beloofd weer een groot spektakel te worden. De organisatie nodigt iedereen daarom van harte uit om een kijkje te komen nemen.

Ook op zondag is er volop vertier. Onder het genot van een hapje, een drankje en livemuziek van Casper Gitaar bent u van harte uitgenodigd voor de strijd om de felbegeerde PompCup bekers. Vanaf 14.30 spelen de beste teams de finale met vervolgens om 17.20 de prijsuitreiking. Wie gaat er dit jaar met de hoofdprijs naar huis?