PEC Zwolle van start in Wijthmen met gehuurde Genreau

PEC Zwolle heeft middenvelder Denis Genreau voor één seizoen gehuurd van het Australische Melbourne City FC, waar ook trainer/coach John van ’t Schip en diens assistent Michael Valkanis werkzaam waren. Tevens heeft de club een optie tot koop bedongen op de 19-jarige middenvelder die in Frankrijk geboren is, maar opgroeide in Australië.

Technisch directeur Gerard Nijkamp: ,,Het is mooi dat we Denis vlak voordat de voorbereiding begint aan onze selectie hebben kunnen toevoegen. Aan het einde van vorig seizoen is hij een week bij ons op stage geweest, waarin hij een goede indruk heeft achtergelaten. In Australië is men ook positief over zijn ontwikkeling. Zo kent onze nieuwe assistent-trainer Michael Valkanis hem goed en ziet hij in Denis een toegevoegde waarde voor het team. Als club kijken wij dan ook uit naar een prettige samenwerking.”

Genreau staat maandagavond voor het eerst op het veld met zijn nieuwe ploeggenoten tijdens de eerste training in Wijthmen. Dan zullen ook de eerder aangetrokken Gustavo Hamer, Zian Flemming, Darryl Lachman, Kenneth Paal en Mike van Duinen te bewonderen zijn.