PEC Zwolle trekt buitenspeler Labylle aan
PEC Zwolle neemt Leroy Labylle per direct over van MVV Maastricht. De 20-jarige linksbuiten heeft een driejarig contract getekend bij de Zwolse club, met een optie voor één extra seizoen. Labylle speelde in totaal anderhalf seizoen voor MVV Maastricht. Hiervoor speelde hij voor de Belgische teams Standard Liège en KRC Genk.
Technisch directeur van PEC Zwolle Gerard Nijkamp is zeer tevreden met de komst van Labylle: ,,Leroy is een speler die wij al lang volgen. Hij is een talentvolle voetballer, die technisch vaardig is, een groot loopvermogen heeft en met veel energie speelt. Hij heeft alle kenmerken die een PEC Zwolle-speler moet hebben. In Zwolle krijgt hij de tijd om te wennen aan het hogere niveau. We zijn erg content dat hij ons team komt versterken.”
Ook Labylle is te spreken over zijn overstap naar Zwolle: ,,De transfer naar PEC Zwolle is de perfecte stap in mijn carrière. PEC Zwolle heeft een jonge groep spelers en een goede trainer. Het spel van de club past goed bij mij. Ik kijk ernaar uit om in het IJsseldelta stadion te voetballen.”
Bron: www.peczwolle.nl