PEC Zwolle kijkt vooruit met een grote glimlach

Vanochtend was het voor de spelers van PEC Zwolle, net als eerdere maandagen, weer op tijd verzamelen op de training in het IJsseldelta-stadion. Deze maandag was er echter één met een erg fijne nasmaak: de winst een dag eerder van de Johan Cruijff-schaal. PEC Zwolle genoot na, maar wist dat ook aanstaande vrijdag de competitie weer begint!

FC Utrecht thuis, is vrijdag om 20.00u voor de ploeg van trainer Ron Jans de openingswedstrijd van het seizoen, sterker nog voor de gehele Eredivisie. Als KNVB-beker winnaar en nu ook JC-schaal winnaar kreeg PEC Zwolle de (terechte) loftuitingen en felicitaties. De gehele voetbalwereld keek ook gisteren weer toe hoe de Zwollenaren Ajax in de eigen ArenA met 1-0 versloegen. Trainer Ron Jans gaf na afloop aan dat zijn vader (oud-speler en groot fan) Dries Jans na het verlies van zijn vrouw, door de successen van PEC Zwolle weer kon genieten van het leven. Een mooier compliment kun je als zoon niet krijgen!

Na de huldiging in de ArenA zette de ‘Zwolse stoet’ zich gisteravond weer in de richting van de eigen stad. In het stadion volgde een ereronde. Officieel was er geen huldiging voor de selectie, maar dat maakte het feest in het stadion er niet minder om!

(Foto’s: Twitter @peczwolle en @ilovelava)