Middenvelder Mateusz Klich heeft een tweejarig contract getekend bij PEC Zwolle. De Poolse speler komt per direct over van VFL Wolfsburg, waar hij twee seizoenen onder contract stond. Klich kwam het afgelopen half jaar al op huurbasis uit voor de Zwolse club. Hij speelde dertien wedstrijden in de Eredivisie en scoorde hierin twee doelpunten.

Technisch directeur van PEC Zwolle Gerard Nijkamp is blij en opgelucht dat het PEC Zwolle is gelukt om Klich vast te leggen: ,,Mateusz is een fantastische speler met veel talent. Er was veel interesse voor hem en wij zijn er trots op dat hij ervoor heeft gekozen om bij PEC Zwolle te tekenen.”

Ook Klich is erg tevreden met de overgang naar PEC Zwolle: ,,Na afloop van het vorige seizoen wilde ik graag langer in Zwolle blijven. In tegenstelling tot mijn periode bij VFL Wolfsburg kom ik hier aan spelen toe en kan ik belangrijk zijn voor het team. Ik voel het vertrouwen van de club en hoop hier veel en goed te voetballen, zodat PEC Zwolle in de Eredivisie blijft en ik me weer in de kijker speel van het nationale team.”

Bron: www.peczwolle.nl