PEC bindt buitenspeler Moro aan de club

Nadat PEC Zwolle zich in een eerder stadium versterkte met Ben Rienstra en Wouter Marinus, heeft de club ook Soufian Moro aan zich verbonden. Moro, geboren op 21 februari 1993, komt transfervrij over van FC Utrecht en kan als aanvaller op beide flanken uit de voeten. Eerder deze week speelde hij al mee in het met 1-8 gewonnen oefenduel tegen ASV Dronten.

Technisch directeur Gerard Nijkamp is content met de komst van Moro: ,,Soufian volgen we al lange tijd. Zowel bij FC Utrecht als daarvoor bij FC Volendam hebben we hem aan het werk gezien. Soufian is technisch vaardig en heeft een goede actie in huis. De eerste drie weken van de voorbereiding, op het seizoen 2014-2015, sluit hij aan bij de hoofdselectie. Daarna besluiten we of hij hier blijft spelen of de overstap maakt naar Jong PEC Zwolle.”

Marinus ook naar Zwolle
PEC Zwolle heeft Wouter Marinus aan de selectie voor het seizoen 2014-2015 toegevoegd. De aanvallend ingestelde middenvelder, geboren op 18 februari 1995, komt transfervrij over van sc Heerenveen en tekent in Zwolle een contract voor twee seizoenen met daarbij een optie voor één extra jaar. Marinus zat bij de selectie van Oranje Onder 17, dat in 2012 Europees kampioen werd.

Technisch directeur Gerard Nijkamp ziet Marinus als een groot talent: ,,Wouter is een speler met veel potentie. Hij krijgt bij ons de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen en met de hoofdselectie mee te trainen. We hebben hem veelvuldig aan het werk gezien bij sc Heerenveen en zijn blij dat we tot een overeenstemming zijn gekomen.”

bron: peczwolle.nl