Pazie en Klein Herenbrink zwaaien af onder applaus

Tijdens de ledenvergadering van VV Hoonhorst afgelopen dinsdag (8 oktober) nam de club afscheid van terugtredende leden Pazie en Klein Herenbrink. Tegelijkertijd kon voor beiden een opvolger worden gepresenteerd.

Tijdens de vergadering deelde Hoonhorst-voorzitter André Klein Herenbrink zijn blijdschap over het door kunnen gaan met voetballen op Sportpark de Potkamp, dit terwijl de club hard bezig is om te bouwen aan een nieuw onderkomen. Momenteel staan er een nood-kantine en nood-kleedkamers op het terrein. ‘Het Hoonhorst-gevoel blijft behouden’, aldus Klein Herenbrink.

Richard Pazie gaf tijdens de ledenvergadering aan terug te treden uit het bestuur. Pazie was bestuurslid seniorenzaken. Tevens nam de club afscheid van Mirjam Klein Herenbrink, zij was twee jaar actief als secretaris. Pazie en Klein Herenbrink werden met een warm applaus bedankt voor bewezen diensten. Tevens kon de club deze avond hun opvolgers presenteren. Pazie wordt opgevolgd door Arjan Koerhuis, voor Klein Herenbrink komt Pauline Zwakenberg in de plaats.