OZC verliest in Enter, Jansen scoort bij debuut (3-1)

‘Enter Vooruit staat echt te laag in de stand. Het is een prima ploeg’, vertelt een complimenteuze OZC-trainer Hanekamp. Zijn ploeg verloor vandaag in Enter met 3-1. Door de tweede nederlaag na de onlangs behaalde periodetitel staan de Ommenaren inmiddels zes punten achter op koploper Vroomshoopse Boys.

Bij een 0-0 ruststand leek er weinig op te wijzen dat OZC met nul punten naar huis zou gaan. ‘We hadden het goed staan in de eerste helft. Daarin creĆ«ren we drie a vier goede kansen. In de tweede helft volgt een onderschepping van hen op het middenveld, die ze goed uitspelen’, vertelt Hanekamp. Henri Knol is de maker van die openingstreffer in de 55e minuut en weet twintig minuten later opnieuw het net te vinden (2-0).

Hanekamp: ‘Vervolgens scoort onze debuterende A-junior Niels Jansen, nadat hij nog maar net in het veld staat: 2-1. Daarna krijgen we een goede kopkans op de gelijkmaker. Helaas valt deze gelijkmaker niet en gaan we volle bak op de aanval spelen. Uiteindelijk valt de 3-1 voor hen (doelpunt Marco ten Weel, red.).’

Komende week is OZC vrij. ‘We spelen geen oefenwedstrijd en gebruiken deze vrije zaterdag om jongens wat rust te geven. Dit komt ons wel goed uit’, eindigt Hanekamp.