OZC speelt goed, maar wint niet van Be Quick’28 (0-1)

‘We hebben vandaag te weinig gekregen. Bepaalde fases waren we gewoon beter dan Be Quick’28’, start OZC-trainer Han Hanekamp zijn analyse over het thuisduel. Zijn ploeg verloor vandaag thuis van de Zwollenaren met 0-1 door een strafschop een kwartier voor tijd.

‘In de eerste helft was het een gelijk opgaand duel. Het spel speelde zich vooral af op het middenveld, er werden dan ook weinig kansen gecreëerd. In vergelijking met de vorige weken speelden we vandaag weer beter ons spel. Ondanks dat Be Quick’28 een goed voetballende ploeg is, met routine op het middenveld en een fantastische keeper hebben we zelf weinig weggeven. Zonde dat we door een penalty verliezen’, weet Hanekamp.

Een terechte strafschop? Hanekamp: ‘De penalty kun je geven. Al vond ik dat daar voorafgaand een overtreding werd gemaakt door Be Quick’28.’ Be Quick’28-aanvoerder Frank Oosterhof wist namens zijn ploeg wel raad met deze buitenkans (0-1).

OZC staat momenteel op de zevende plaats in 2H met negentien punten uit twaalf duels. Voor de winterstop speelt men volgende week nog eenmaal: uit tegen koploper Vroomshoopse Boys.

Foto’s: Henk van Elburg (OZC.nl)