Overwetering verliest slecht duel in Geesteren (2-0)

In Geesteren verloor Overwetering zondag met 2-0 van Stevo. De ploeg uit Olst pakte vorige week in 2J een knappe overwinning op PH Almelo (3-0), maar speelde tegen het Twentse dorp gisteren ondermaats.

‘Op een dramaveld is het anders spelen dan op ons eigen kunstgrasveld. Geen excuus, maar het vraagt toch een ander spelletje’, liet Overwetering-trainer Henk van Norel tegenover¬†Airplay Sport.¬†Een minuut voor rust zag de scheidend hoofdtrainer dat zijn ploeg op een achterstand kwam. Al dan niet buitenspel was het Thijs Nieuwmeijer die de stand op 1-0 zette.

‘De tweede helft bleven we moeite houden met het spel van Stevo dat, door het lastige veld, veel de lange bal hanteerde. Wij gingen meer risico nemen, waar we de nodige kansen uit kregen. Onder andere Bram van Bessen had nog wat mogelijkheden. Vijf minuten voor tijd kwamen we door onze ruimte achterin op 2-0 achter, deze was voor de statistieken. Al met al wat het geen leuke en geen goede wedstrijd’, zag Van Norel.

Overigens was Tom van Bentheim de doelpuntenmaker van de tweede Geesterense goal. Door de nederlaag blijft Overwetering met acht punten uit acht duels op een negende plaats staan. Komende zondag speelt men thuis tegen Voorwaarts Twello.

Beluister hier de gehele reactie van trainer Henk van Norel gemaakt door Airplay Sport.

Foto: Overwetering.nl