Overwetering doet goede zaken tegen SC Enschede (0-1)

Ronnie Haverkamp (foto) was vandaag voor Overwetering de matchwinnaar in het uitduel tegen nummer laatst Sportclub Enschede (0-1). De ervaren aanvaller schoot de Olstenaren voor rust naar het enige doelpunt van de wedstrijd. Door de overwinning klimt de ploeg van trainer Henk van Norel naar de vijfde plaats in 2J.

Na vier minuten was het al raak voor Ronnie Haverkamp. Hij zette zijn ploeg op 0-1, waarna Overwetering ook de verdere periode heerste op Sportpark Het Diekman in Enschede. Sportclub Enschede, dat op de laatste plaats staat met slechts zes punten, kwam goed weg toen Bram van Bessen na ruim een halfuur spelen de lat raakte.

Na rust kwam Overwetering nimmer in de problemen en had men zelfs de score, net als in de eerste helft, naar een hogere voorsprong kunnen of moeten zetten. Al met al zal de ploeg uit Olst tevreden zijn met de verdiende overwinning.

Met 23 punten uit veertien duels staat de promovendus Overwetering op een knappe vijfde plaats. Volgende week speelt men thuis tegen nummer tien Stevo uit Geesteren.