Overwetering eerste helft weggespeeld door Achilles’12

In Olst wist Overwetering gisteren nog geen driepunter binnen te slepen. De ploeg van trainer Henk van Norel had het zwaar tegen Achilles’12 uit Hengelo, zag ook speler Jelle Lucassen: ‘De eerste helft zijn we weggespeeld. We waren erg zoekende. Zij hadden veel wisselingen op het middenveld en de 0-1 konden we dan ook niet voorkomen.’ Overwetering verloor uiteindelijk met 1-4, maar had met een beetje geluk weer op gelijke hoogte kunnen komen.

De tweede helft tapten de Olstenaren wel uit een ander vaatje. ‘We gingen hen meer vastzetten. Echter werd het door een te korte terugspeelbal 0-2. We knokten ons terug waardoor Mohammed Kifeta de 1-2 kon maken. Hij had ook nog de kans om de 2-2 binnen te schieten, maar een speler van hen blokte het schot’, zag Lucassen.

De ploeg van Remco Hammink liep vervolgens uit naar 1-3 en 1-4 waardoor Overwetering na twee wedstrijden op één punt staat. ‘Je mag zeggen dat dit één van de beste ploegen uit de tweede klasse is, echt een titelkandidaat’, besluit de Overwetering-speler met complimenten over de tegenstander.

Komende zondag staat voor Overwetering de derby tegen Wijhe’92 op het programma.

Beluister ook de reactie van Henk van Norel gemaakt door Airplay Sport.