Marc Overmars zal volgend seizoen niet meer de functie van hoofd technische zaken bij GA Eagles bekleden. De voormalig aanvaller kondigde enigzins verrassend zijn vertrek in de zomer aan. Overmars wordt gezien als een echte clubman en gaf zelf ook aan dat GA Eagles zijn ‘levenswerk’ is. Toch laat Overmars de club in de zomer ‘los’.

In 2005 begon Overmars zijn ‘levenswerk’, omdat zijn geliefde club met name in financieel ‘zwaar weer’ verkeerde. Overmars bekleedt op dit moment meerdere functies. Zo is de Epenaar lid van de Raad van Commissarissen en hoofd technische zaken, tevens is Overmars aandeelhouder van de Deventer club. De hoofdreden van zijn beslissing is het toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging is op dit moment echter nog een vraagteken.

Update 20-03 om 17:30u: Oud-speler en tegenwoordig assistent-trainer Paul Bosvelt vertrekt per direct uit Deventer. Nadat Bosvelt maandag te horen kreeg in de zomer geen contractverlenging te krijgen voelde hij zich verraden door de clubleiding. De andere assistent Michel Boerebach krijgt wel een voorstel om zijn contract met een jaar te verlengen. Voorzitter Mulder en Bosvelt geven beiden toe dat er een breuk in de chemie van de technische staf is ontstaan onder hoofdtrainer Joop Gall.

Wordt ongetwijfeld vervolgd …

Twitter mee over GA Eagles met #sallandvoetbal