OVC’21-trainer Hendri Zwinselman begon vandaag met een ‘nieuwe’ verdediging ten opzichte van het vorige seizoen. De Ommense ploeg kreeg in de voorbereiding makkelijke goals tegen, maar daarin tegen scoort het zelf ook regelmatig. Vandaag vormde een bevestiging op die constatering, na een 3-2 verlies in blessuretijd uit tegen SV Zwolle.

‘Een gelijkspel was zeker verdiend geweest. Na een slecht begin van onze kant, staan we na 20 minuten 2-0 achter. Vervolgens doen we wat terug via Robin Meijerink (2-1) en hebben we zeker gezien de tweede helft minimaal recht op één punt’, vertelt Zwinselman. In die genoemde tweede helft is OVC’21 volgens de Lemelerveldse oefenmeester de betere ploeg en weet men de 2-2 aan te tekenen. Nick Zandman is de doelpuntenmaker van de gelijkmaker. Dat vervolgens vier minuten in blessuretijd SV Zwolle toch nog de 3-2 kan maken is voor OVC’21 erg zuur.

‘We hebben een jonge achterhoede en zijn in de laatste fase van de wedstrijd vandaag te naïef. Zuur dat de 3-2 zo laat nog valt, al zie ik natuurlijk ook ons goede spel, met name in de tweede helft’, besluit Zwinselman.

Volgende week speelt OVC’21 thuis tegen DAVO.