OVC’21 stuitte op effectief Ulu Spor

‘Er had wel meer ingezeten, maar ieder moment dat we eventjes terugkwamen in de wedstrijd scoorde Ulu Spor alweer. Het verdedigen was zwaar ondermaats vandaag’, analyseerde OVC’21-trainer Zwinselman na het 2-6 verloren duel thuis tegen Ulu Spor.

‘We gaven hen de ruimte en lieten spelers van hen ongedekt scoren. Ik moet ook zeggen dat zij heel effectief waren, maar we lieten spelers van hen compleet vrij staan. Dat mag in de Eredivisie niet, maar ook niet op ons niveau.’

Na een 0-2 ruststand zat het de Ommenaren ook niet echt mee. ‘We schoten een bal op de lat en een moment later lag de 0-3 er in. Na 0-4 maakten we nog 1-4 via Nick Zandman, maar een moment later was het alweer 1-5. Via opnieuw Zandman werd het nog 2-5.’ De eindstand werd uiteindelijk op 2-6 bepaald.

‘Volgende week spelen we opnieuw thuis, dan tegen Broekland. Dit was onze minste wedstrijd van het seizoen, de voorbereiding en de bekerwedstrijden ook meegerekend. Tegen Broekland pakken we de draad weer op en gaan we winnen, daar ben ik van overtuigd’, sloot de OVC’21-trainer af.