Opening Sportpark en Samenvatting Lemele-Achilles Enschede

Zaterdag 31 oktober 2015 gaat voor SC Lemele de boeken in als een gedenkwaardige dag uit haar 50 jarige bestaan. Na het vieren van het kampioenschap van het vlaggenschip, en de festiviteiten rondom het 50 jarig bestaan, is het complex in juni geheel op de schop gegaan.

In de zomermaanden is er door diverse bedrijven en vrijwilligers hard gewerkt om mogelijk met de start van de competitie al op de nieuwe kunstgrasvelden te kunnen spelen. Op 12 september is het complex met kunstgrasvelden uiteindelijk opgeleverd en konden er de eerste wedstrijden worden gespeeld. Het geheel was echter toen nog niet tot in de puntjes afgewerkt. Er is hierna met man en macht gewerkt om de reclameborden te bevestigen, bankjes te plaatsen en het verdere straatwerk te verfraaien.

Afgelopen zaterdag kon dit resultaat gepresenteerd worden aan de leden, supporters, sponsoren en andere genodigden, tijdens de officiële opening van het sportcomplex.

Voorzitter Berry Nijboer en wethouder Ko Scheele van de gemeente Ommen hielden een toespraak voor de vele aanwezigen, waarbij de jeugdleden, met ballon, een kring vormden om de middencirkel. De officiële openingshandeling werd verricht door een rits open te trekken van een grote opblaasbal waarna de grote tros blauw-witte ballonen het luchtruim kozen. Dit werd door het publiek met een groot applaus ondersteund en was de definitieve opening een feit.

Tot slot bedankte Berry Nijboer alle vrijwilligers die hebben bijgedragen tot het tot stand komen van dit fraai gerenoveerde sportpark. Aansluitend werd de competitiewedstrijd Lemele 1 – Achilles Enschede 1 gespeeld.

Onderstaande samenvatting is gemaakt door WJvD Film: