In navolging van Boy Boeloerditi gaan ook keeper Rick Oosterwechel (21) en flankspeler Roy Supèr (24) volgend seizoen naar Rohda Raalte.

Keeper Rick Oosterwechel heeft zijn jeugdopleiding genoten bij Rohda Raalte, verkaste naar FC Twente en later FC Zwolle. Vervolgens startte hij het huidige seizoen als eerste keuze op het doel van VV Berkum, maar moest later zijn plek afstaan aan Mathijs Bouwhuis. Oosterwechel moet in Raalte de concurrentie aangaan met eerste doelman Tepperik en de huidige tweede doelman Veldwachter.

Roy Supèr is jeugdspeler geweest bij het Zwolse SVI en speelde daarna voor Go Ahead Kampen. In zijn tijd in Kampen was hij één van de basiskrachten uit het Hoofdklasse-elftal. Zijn overgang naar VV Berkum bracht hem niet de twee seizoenen waarop hij hoopte. Regelmatig is Supèr nu wisselspeler.

Lees ook eerder verschenen ‘Boeloerditi versterkt Rohda Raalte’  

Geruchten
Onlangs deze drie versterkingen gaan er ook geruchten over het vertrek van huidige smaakmakers in de selectie van Rohda Raalte: Tije ten Den en Melvin Velthuis. Ten Den zou een contractaanbod op zak hebben van GA Eagles en Melvin Velthuis zou in gesprek zijn met het Meppelse Alcides. Alcides is op dit moment titelkandidaat in de klasse van Rohda Raalte.