Onder andere Dzepar en Hettinga weg bij GA Eagles

GA Eagles neemt afscheid van Julian Lelieveld, Dennis Hettinga, Desney Bruinink, Jairzinho Slijngard, Vince Gino Dekker, Gor Agbaljan, Jeff Stans, Bruno Andrade, Joey Groenbast, Orhan Džepar en Giovanni Büttner.

Eerstgenoemde werd afgelopen seizoen gehuurd van Vitesse en keert terug naar Arnhem. De overige spelers zijn in bezit van een aflopende verbintenis en hebben van de club te horen gekregen dat hun toekomst elders ligt. “Wij zijn hen dank verschuldigd voor hun inzet voor de club, in hoofdmacht en beloftenteam. We wensen ze vanzelfsprekend alle goeds toe in hun verdere loopbaan”, aldus technisch manager Paul Bosvelt.

Ook Roland Baas, Paco van Moorsel, Istvan Bakx en Gino Bosz beschikken over een aflopend contract. Met hen worden gesprekken gevoerd over een eventuele verlenging. Tot slot hebben Sam Beukema en Jarno van den Bos te horen gekregen dat zij vanwege een verminderde kans op speeltijd uit mogen zien naar een andere werkgever. Wel hebben zij de mogelijkheid in de voorbereiding op het nieuwe seizoen aan te sluiten bij de eerste selectie.

Bron: www.ga-eagles.nl