Ondanks degradatie stijgt seizoenskaarthouders GA Eagles

Go Ahead Eagles heeft dit seizoen meer seizoenkaarthouders dan vorig seizoen. Waar de teller over de gehele Eredivisiejaargang 2014/2015 op 6018 stond, ging de club daar woensdagavond met 6073 seizoenkaarthouders ruim overheen.

Middels de seizoenkaartmeter hield Go Ahead Eagles zijn fans de afgelopen tweeënhalve maand dagelijks op de hoogte van het aantal seizoenkaarthouders. De club proefde vanaf het begin van de seizoenkaartverkoop namelijk dat niet alleen de vraag naar seizoenkaarten groot was, maar ook de belangstelling voor het áántal verkochte jaarkaarten. Juist na de degradatie van afgelopen seizoen willen de supporters met z’n allen achter de club blijven staan. Dit onder het mom ‘clubliefde kent geen divisie’.

Mede dankzij een belactie van de selectie, die woensdagmiddag verschillende potentiële seizoenkaarthouders over de streep trokken, schoot de seizoenkaartmeter op de slotdag van 6014 naar 6073. Die 6073, aangevuld met kopers van een losse kaart of alsnog een seizoenkaart, bevolken tweewekelijks de tribunes van de vernieuwbouwde Adelaarshorst. Waar elke thuiswedstrijd in een unieke Engelse sfeer wordt gestreden. Dit seizoen om promotie.